Retourneren

 

Omruilen - retourneren van uw bestelling

Mocht u onverhoopt de verkeerde maat besteld of ontvangen hebben of niet tevreden zijn over uw bestelling, dan is het mogelijk deze te ruilen/retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.              Wij verzoeken u wanneer u producten wenst te ruilen of wanneer u een verkeerd product heeft ontvangen dit binnen 7 dagen aan ons kenbaar te maken, dit i.v.m. de beschikbaarheid van het product en de maat.

Het retourformulier kunt u aanvragen via uw account.

Retourzendingen dienen te voldoen aan de volgende voorwaarden:

De geleverde lingerie mag niet gedragen zijn en moet voorzien zijn van de originele labels.

De retourzending dient voorzien te worden van het retourformulier met uw naam, adres gegevens, ordernummer, reden van retournering/ vermelding nieuwe maat en of bankgegevens (naam, woonplaats en bankrekeningnummer) Retourzendingen die hier niet aan voldoen worden niet in behandeling genomen.

Vanwege hygiënische overwegingen is het niet mogelijk om slips, strings etc. die uit de oorspronkelijke verpakking gehaald zijn te retourneren.

Indien u geen nieuwe bestelling wenst te plaatsen krijgt u uw aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen 30 dagen na ontvangst terug gestort.

De kosten voor de retourzending en het risico van de retourzending zijn voor de verzender.

De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Zendingen die niet of niet voldoende gefrankeerd zijn worden niet in behandeling genomen.

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. Met andere woorden: u mag het product passen, maar niet dragen. Artikelen die gebruikssporen vertonen zijn voor ons onverkoopbaar en kunnen we hierdoor niet retour accepteren.

Voor verzending controleren wij artikelen op kwaliteit. Indien u het product in enige vorm beschadigt, vies maakt of op wat voor manier dan ook onverkoopbaar maakt, kun u deze niet meer retourneren. Stuurt u een onverkoopbaar product toch terug, dan kunnen we u geen restitutie geven. Het artikel kunnen we indien gewenst aan u terugzenden nadat u de verzendkosten aan ons hebt overgemaakt. Besluit u om dit niet te doen, dan gaat het product naar een goed doel.

Het artikel retourneert u (indien redelijkerwijs mogelijk) in de oorspronkelijke verpakking. Verpak uw retour met zorg om schade bij de verzending te voorkomen. Wanneer er artikelen beschadigd zijn geraakt bij het terugsturen kunnen wij ook geen geld terug geven of ruilen omdat het product onverkoopbaar is. Tip: verstuur voorgevormde bh's in een doos en niet in een enveloppe. De kans op beschadiging tijdens transport is groter als u het in een enveloppe verstuurt.