Cyell, Kerala

Meer afbeeldingen

Cyell, Kerala
€ 47,95

Prijs zoals geconfigureerd: € 47,95

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschrijving

Details

De Kerala Black Becky bandeau tankinitop is uitgevoerd in een zwarte gladde badstof. Hier overheen zit een zwarte doorzichtige tuille. Deze top bedekt de gehele borst en de voorgevormde cups zorgen voor extra stevigheid. De cups hebben geen beugel, maar is wel afgewerkt met een gekleurde gestikte band aan de bovenkant. Deze top is volledig gevoerd. Met het halterkoord strik je naar wens vast in je nek. 

Voor deze tankinitop kan jij jouw confectiemaat aanhouden. Deze top is geschikt voor vrouwen met cupmaat D en E.

Het Kerala Black bikinibroekje van Cyell is uitgevoerd in een effen zwarte kleur. Boven aan het broekje zit een gekleurde, gestikte band die het broekje net een andere uistraling geeft. 

Maattabel:  

  • slip s  = 36
  • slip m = 38
  • slip l   = 40
  • slip xl = 42

 

Cyell ontwerpt sinds 1995 beachwear, sleepwear en homewear collecties en is daarin zo succesvol dat het nu al in meer dan 1200 lingeriespeciaalzaken te koop is. De unieke stijl, de hoogwaardige materialen en het eigenzininge design maakt Cyell met name geliefd onder modieuze vrouwen, die positief en open in het leven staan. Verder onderscheidt Cyell zich door middel van oog voor detail en een perfecte pasvorm.

Extra informatie

Extra informatie

Maat bh Nee
Beoordelen