Prima Donna, Cocktail, Skyfall

Meer afbeeldingen

Prima Donna, Cocktail, Skyfall

Normale prijs: € 129,90

Special Price € 84,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Normale prijs: € 129,90

Special Price € 84,95

Beschrijving

Details

Stijlvolle bikinitop met mousse cups en een sensuele balconnetbelijning. De glansaccenten aan de schouderbandjes en de vrouwelijkse strik middenvoor geven hem een extra chique look. De schouderbandjes kan je recht of rond je hals dragen. De soepele mousse cups zitten comfortabel en geven je borsten een stevige lifting. De laag uitgesneden cups geven je een sexy look. In de schouderbandjes werd stretch ingewerkt om je borsten te liften en ze zijn makkelijk verstelbaar. Past perfect bij alle slipjes. Deze elegante bikinitop geeft grote borsten stevige steun en een chique look. Vollere bovenborsten komen mooi tot hun recht in de lager uitgesneden cups.

Sexy heupslipje met strikjes aan je heupen. De fijne lintjes kan je zelf knopen, zo zit je slipje altijd perfect! De lage taille geeft je een sexy look, dankzij de hoge beenuitsnijding lijken je benen langer. Extra mooi bij een sexy balconnetbikini met mousse of bij de trendy tankini. De ideale snit om uit te pakken met je elegante taille.


Met zijn ragfijne drapages, smaakvolle afwerking en sublieme pasvorm scheert Cocktail al drie zomers hoge toppen. Dit seizoen krijgt de elegante swimwearserie met de chique glansaccenten er twee snitten bij: een hippe tankini en een sexy heupslipje. Hebben! Skyfall is een diepe, blauwpaarse tint met diva-allures. Geeft je zomerhuidje een warme gloed!

Beoordelen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten