Prima Donna, Karma

Meer afbeeldingen

Prima Donna, Karma

Normale prijs: € 146,90

Special Price € 92,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Normale prijs: € 146,90

Special Price € 92,50

Beschrijving

Details

Supervrouwelijk bikinitopje met laag uitgesneden mousse cups. De etnische slangenprint met gouden accenten en de vrouwelijkse strik middenvoor geven hem een chique, trendy look. De spaghettibandjes zijn verstelbaar, en je kan ze recht of rond je hals dragen. De soepele mousse cups zitten comfortabel en geven je borsten een stevige lifting. De balconnetbelijning geeft je een sexy look.

Zomers heupslipje met etnische slangenprint en strikken die je zelf kan knopen, zodat je slipje altijd perfect zit. De taille is afgewerkt met een fijn effen biesje. De lage taille geeft je een sexy look, dankzij de hoge beenuitsnijdingen lijken je benen langer en je billen slanker.


Etnische prints zijn het nieuwe chic, zeker als je ze combineert met de nodige dosis bling. Supervrouwelijk én supercool, net als de swimwearsetjes van Karma. In deze hippe slangenprint - mét gouden pailletjes - kan je niet anders dan blaken van zelfvertrouwen. Stijl en sexiness voor op het strand. Amethist is een trendy mix van etnische bruintinten, goud en violet.

Beoordelen