Anita, meegroeibh, 5162

Meer afbeeldingen

Anita, meegroeibh, 5162
€ 29,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Dit is een meegroeiende zwangerschapsbeha van ademende microvezel met kant. Heeft een cupsteun die doorloopt tot aan de schouderband, dit zorgt voor goede ondersteuning. Het heeft verstelbare en elastische schouderbanden. En het rugpand is 3-voudig verstelbaar. De cups zijn naadloos om irritaties te voorkomen en de bh is bewust zonder beugels zodat knellen wordt voorkomen.

Deze meegroeibh is bedoeld voor zwangere vrouwen of voor vrouwen met gevoelige borsten. Tijdens de zwangerschap worden de borsten groter. Om te voorkomen dat er iedere week een nieuwe bh gekocht dient te worden, omdat de maat alweer is veranderd. Heeft het merk Anita de meegroeibh ontwikkelt. \

 

Extra omschrijving:

De mama achter Anita Lingerie is eigenlijk een papa. Of liever gezegd: een hele familie. De overgrootvader van de huidige eigenaar richtte Anita namelijk op in 1886. Niet zozeer voor de lingerie, maar wel voor elastische steunbanden e.d. Tegenwoordig draait Anita om cupmaten en pasvorm, naast de kwaliteit waar dit merk al meer dan 125 bekend om staat. En met de nieuwe collecties is Anita niet alleen een comfortabel en goed merk, maar ook helemaal voor de mam van nu. Of je nu voor stevigheid, comfort of elegant gaat.

Beoordelen